Tafelen tussen Kunst

Restaurant 'Wilford t'

Culinair, Gastronomisch, Temse, Wilford T

Sinds 1 juni 2016 is het Waasland een culinair adresje rijker.
Chef Tom Vermeiren, die eerder al zijn strepen verdiende bij Clandestino en Likoké, en zijn vrouw Delphine verwelkomen u heel graag in hun gastronomisch restaurant aan de Wilfordkaai.

Tom: ‘Van jongs af aan was het mijn droom om ooit een eigen restaurant te starten. Door de samenwerking met Kunstplatform Wilford X wordt de combinatie 'kunst' en 'gastronomie' echt een uniek concept. Dat we nu onze droom mogen waarmaken in dit schitterende pand, maakt het plaatje compleet.’

Meer informatie over het menu en de openingsuren vindt u hier Wilford T.


Op donderdag 22 november en donderdag 6 december 2018 kan je vanaf 19 uur genieten van een exclusieve nocturne. Kunstenaar Bart Ramakers ontvangt in Wilford X en onthult de geheimen van AUTOPIA. Chef Tom Vermeiren serveert in Wilford T het aperitief en een 5-gangenmenu onder invloed van de YoloSentimat™: de smaken van zijn jeugd, in zijn interpretatie van vandaag. Reservatie via info@restaurant-wilfordt.be. Vermeld duidelijk de avond van je keuze en of je kiest voor het arrangement met aangepaste wijnen (125 € pp) of alcoholvrije aangepaste sapjes (95 € pp). Elke avond zijn er slechts 30 plaatsen!


Culinair, Gastronomisch, Temse, Wilford T, Chef Tom Vermeiren

Chef Tom Vermeiren (Wilford T) en kunstenaar Bart Ramakers bij de YoloSentimat